Меню навигации+

Етапи видавництва книги

Опубликовано Июн 15, 2016 в Литература, Новости | Нет комментариев

Процес видавництва книги включає в себе декілька етапів, кожен з яких може становити певну проблему у випадку відсутності досвіду у подібних роботах.

Підготовка книги до другу розпочинається з формування оригінал — макету. Одразу необхідно зазначити, що для формування кінцевого варіанту макету використовуються спеціалізовані програми, а звичні для офісного працівника текстові редактори для цього не підходять, рекомендують в  http://osnovypublishing.com/

Коректорська обробка рукопису також є досить важливим етапом адаптації змісту для читача. В першу чергу під час такої роботи усуваються будь-які види помилок або неточностей у тексті. Крім того, здійснюється певна обробка тексту з метою забезпечення якомога більш комфортного сприйняття змісту читачем.  

Також на даному етапі досить важливою задачею буде розробка художнього оформлення книги. Слід зазначити, що значна кількість покупців звертає увагу в першу чергу на обкладинку книги, намагаючись по наведеному зображенню сформувати уявлення про зміст книги.  Отже, рішення щодо придбання книги суттєво залежатиме від якості художнього оформлення палітурки.

Таким чином, для підготовки оригінал-макету до друку потрібно або мати неабиякий досвід у такій діяльності, або звернутися до видавництва у Києві, яке надає повний пакет послуг з розробки макету.

Оставить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *